• BASIN AÇIKLAMAMIZA DAVETİMİZ - 31/05/2017
  •     Ataması Yapılmayan Sağlıkçılar Platformu, Başkanı Sayın Aras Ali ALTINTAŞ'ın önderliğinde, 25 Sağlık  Profesyonellerine ait Dernek, 16.05.2017 tarihinde bir araya gelmiş. Mesleki istihdam, özlük hakları, eğitim proğramları ve etik kurallar çerçevesinde, tüm meslektaşlar için birlikte hareket etme kararı almıştır.

Bu çerçevede, atanamayan sağlıkçılar sorunu öncelikle ele alınmak kaydı ile;

1. Atama Bekleyen Sağlıkçılar
    2. Taşeron Sistemi
    3. Sertifikasyon Proğramları
    4. Mezun Sayısı ve Eğitimde Kalite
    5. Kamuda ve Özel Sektörde çalışanların özlük hakları

Konularında fikir birliğine vararak, 14.06.2017 tarihinde büyük bir katılımla, Ankarada basın açıklaması yapılması kararı almıştır. Söz konusu tarihde derneğimizi temsilen mümkün olan en yüksek sayıda meslektaşımızla yerimizi alacağımızdan kuşkumuz yoktur. Katılım sağlayacak arkadaşlarımızın tarafımızla irtibata geçmelerini  rica ediyoruz.

Duyuru Arşivi

• Başsağlığı mesajı...

• Toplum Sağlığı Merkezi ve Bağlı Birimler Yönetmeliği yayınlandı

• Dİğer Sağlık Personeli Belgesi Eğitim Müfredatı açıklandı!!

• Derneğimizin resmi iletişim adresleri

• SAĞLIK MESLEK MENSUPLARI İLE SAĞLIK HİZMETLERİNDE ÇALIŞAN DİĞER MESLEK MENSUPLARININ İŞ VE GÖREV TANIMLARINA DAİR YÖNETMELİK YAYINLANDI

• Diğer Sağlık Personeli Belgesi hakkında duyuru
  • Diğer Sağlık Personeli Belgesi