İstanbul ve Gaziantep'de Diğer Sağlık Personeli Belgesi Eğitimleri için uzlaşma sağladık.
Değerli Üyelerimiz ve Meslektaşlarımız;

Bilindiği üzere İş Sağlığı ve Güvenliği alanında Diğer Sağlık Personeli olarak çalışan ve çalışmak isteyen Çevre Sağlık Teknisyenleri'nin Diğer Sağlık Personeli Belgesi (DSP) edinmesi gerekmektedir. Bu kapsamda bu belgenin edinilmesi için, eğitimini alarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın ÖSYM eliyle düzenleyeceği sınavdan başarılarılı olmak gerekiyor. Çevre Sağlığı Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği olarak mensuplarımızın ve meslektaşlarımızın Diğer Sağlık Personeli Belgesi edinmeleri için yetkili eğitim kurumlarını ile optimum noktayı yakalayabileceğimiz, ekonomik anlaşmalar yaptık.

(Kurumların sitelerine ve bilgilerine ulaşmak için resimlerine tıklayınız.)

Ankara için taksit imkanları ile 450 Turkish lira symbol 8x10px.png teklif eden;

İstanbul için 400 Turkish lira symbol 8x10px.png teklif eden;

Gaziantep için 3 taksit imkanı ile 600 Turkish lira symbol 8x10px.png teklif eden;

Eğitim kurumları ile uzlaşma sağladık. Diğer iller ve yukarıda sayılan illerin için il başkanlarımız talep toplamaya devam etmektedir.Diğer Sağlık Personeli  eğitimleri 90 saatten oluşmaktadır. (Sırası ile : 45 Saat uzaktan eğitim ,45 saat örgün eğitim).

Derneğimize özel indirimli fiyattan faydalanmak isteyen mensuplarımız ve meslektaşlarımız ne yapmalı?

Dernek üyelerimiz için sağlanan bu özel fiyatlardan yararlanmak için, talebinizin eğitim kurumuna derneğimizce bildirilmesi yeterli olacaktır.

Derneğimize üye olan meslektaşlarımızın 2015 yılına ait yıllık aidat olan 36 Turkish lira symbol 8x10px.png'yi, aşağıda bilgileri olan dernek hesabımıza yatırdıklarına dair dekont ile İl başkanlarımıza ulaşmaları yeterli olacaktır.

Akbank Ankara/Yenimahalle
Şube Kodu 0015
Hesap No 0105963
IBAN:
TR070004600015888000105964

Derneğimize üye olmayan ve eğitim kurumlarından derneğimiz için yapılan indirimden faydalanmak isteyen mesleştaşarımız ise 2 adet üyelik formu (form için burayı tıklayınız) doldurarak, 2015 yılına ait aidat olan 36 Turkish lira symbol 8x10px.png'yi, yukarıda bilgileri olan dernek hesabına yatırmaları yeterli olacaktır. Bu işlemlerin akabinde illerdeki dernek temsilcilerimiz olan İl Başkanlarımız vasıtasıyla indirim işleminden faydalanmalarına imkanına kavuşacaklardır.

Ankara için İl Başkanı Veysel DEMİRCİ

İstanbul İçin  Eğitim Kurumu ile direk görüşünüz.

Gaziantep için İl Başkanı Hüseyin GÖK

Diğer İl başkanları için buradan listeye bakınız. Soru ve sorunlarınızı genelmerkez@cesatder.org.tr adresine bildiriniz.