Meslektaşlarımıza yapılan baskı ve saldırıyı kınıyoruz!
   19.01.2015 tarihinde Osmaniye İli, Merkez TSM’den damacana suların denetimi amacıyla göreve çıkan meslektaşlarımız Çevre Sağlığı Teknisyenleri; Kemal ATAĞ, Ali OYLUM ve Selçuk ÖZER Esenevler Mahallesi’nde görevleri esnasında damacana su dağıtım işleri yapan firmanın yetkili ve çalışanları tarafından fiili saldırı, sözlü hakaret ve görevi engellemeye maruz kalmışlardır. Nedeni ne olursa olsun, sağlık çalışanlarına ve meslektaşlarımıza karşı yapılan şiddetin hiçbir türü mazur görülemez.

Derneğimiz adına, görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalışan meslektaşlarımıza geçmiş olsun derken, maruz kaldıkları bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

1998 kez okundu

29/01/2015 02:24

neden olduğu gayet acık degilmidir sayın başkan çalışan arkadaşlarımız az ve insanların bizi tanımadıgı ve görev yetkilerimizi bilmediklerindendir alım olmasın bakalım nereye kadar
abdullah budak