•
Çevre Sağlığı Derneği, çevre sağlığı hizmetlerinin etkinleştirilmesini sağlamak ve söz konusu hizmetleri yürüten personelin sorunlarını gidermek amacı ile taleplerini açıkladı.
Yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Meryem SOLAK’ın mazereti nedeni ile kurul üyeliğinden ayrılması üzerine 1. yedek üye olan Ramazan KILIÇ asıl üyeliğe davet edildi.
İlköğretim çağındaki çocukların tiyatro ile sağlıklı yaşamayı öğrenmesi projesi kapsamında 16.03.2013 tarihinde Ankara/ Gür Kent otelde gerçekleştirilen çalıştay, meslektaşlarımızın bir araya gelmesine vesile oldu.
Bilindiği gibi, sertifikası olmayıp piyasa gözetim ve denetim hizmetlerinde fiilen görev yapan meslektaşlarımızın %10 ek puandan yararlandırılması amacı ile meydana gelen tereddütlerin giderilmesi, tütün ve diğer bağımlılık yapıcı maddelerin kontrol ve denetim hizmetlerinde ve toplum sağlığı merkezlerinde görev yapan meslektaşlarımızın da %10 ek puan hakkından yararlandırılması amacı ile yasal düzenlemenin yapılması talebi ile Türkiye Halk Sağlığı Kurumuna yaptığımız yazılı başvuruya cevap geldi..
Derneğimizin Genel Başkanı Muhammet Birinci, 25 Şubat 01 Mart 2013 tarihlerinde Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ illerinin Halk Sağlığı İl Müdürlüğü ile bazı Toplum Sağlığı Merkezlerinde görev yapan meslektaşlarımızı ziyaret etti.
Sağlık Eğitim Enstitüsü mezunları tarafından 02.03.2013 tarihinde Ankara Kent otelde düzenlenen Çalıştaya Genel Başkanımız Muhammet Birinci katıldı.
 8  ...