•
Ek Puan Uygulamasının Yaygınlaştırılmasını İstedik Bilindiği gibi, 17 Ağustos 2012 tarih ve 28387 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Sağlık Bakanlığı Ve Bağlı Kuruluşların Taşra Teşkilatında Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelik hükümlerine göre piyasa gözetim ve denetim hizmetlerini yürüten personele, halk sağlığı müdürlüğü, il birim performans puan ortalamasının % 10’u ek puan olarak verilmektedir.
Çevre Sağlığı Derneği Genel Başkanı Muhammet Birinci, Çevre Görevlisi ve Çevre Danışmanlık Firmaları Hakkında Yönetmelik’te yapılmak istenen değişiklikler hakkında basın duyurusu yayınladı.
Bilindiği gibi, 17 Ağustos 2012 tarih ve 28387 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Sağlık Bakanlığı Ve Bağlı Kuruluşların Taşra Teşkilatında Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelik’in 5. maddesinin (i) bendi hükmüne göre piyasa gözetimi ve denetimi yapan personele il performans puan ortalamasının %10 ek puan verileceği hükme bağlanmıştır.
Çevre Sağlığı Derneği Genel Başkanı Muhammet Birinci tarafından yapılan basın açıklamasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen çevre hizmetlerinin Sağlık Bakanlığına devredilmesi istendi.
Daire Başkanı Ahmet ÖZTÜRK’ü Ziyaret Ettik
Medihaber Derneğimizi Tanıttı