Vefat Başsağlığı

VEFAT/ BAŞSAĞLIĞI HABERLERİ

Adan'nın, Kozan İlçesi, Sağlık Müdürlüğünde görev yapmakta olan Meslektaşımız Hakan ERDOĞAN'ın annesi hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhumeye Allah'tan rahmet acılı ailesine sabırlar diliyoruz.  Merhume bugün (05.04.2017) saat 11:00' da Kozan Asri Mezarlıkta toprağa verilecektir.  H.ERDOĞAN: 05058335959

Adana'da görev yapmakta olan Meslektaşımız Mehmet TOPUZ'un annesi hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhumeye Allah'tan rahmet, acılı ailesine sabırlar diliyoruz. Merhume bugün (18/09/2014) Osmaniye'de defnedilecek...

Balıkesir Edremit TSM'den emekli Meslektaşımız Çevre Sağlığı Teknisyeni  İsmail SARISAKAL vefat etmiştir. Başımız sağolsun. Allahtan rahmet dileriz.

Malatya Çevre ve Çalışan sağlığı Şubesinde görevli Meslektaşımız Çevre Sağlığı Teknisyeni Yücel ÖZBİLBAN 17.06.2013 tarihinde uzun süredir tedavi gördüğü Malatya Devlet Hastanesinde vefat etmiştir. Başımız sağolsun. Allahtan rahmet dileriz.

Derneğimiz üyesi ve 1988 Kahramanmaraş Sağlık Meslek Lisesi Çevre Sağlığı Mezunu Bahattin GÖK'ün Babası vefat etmiştir.

Merhume Allah'tan rahmet,başta meslektaşımız Bahattin Bey olmak üzere  kederli ailesine sabır dileriz.27/02/2013

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Derneğimiz üyesi ve 1988 Ankara Keçiören Çevre Sağlığı Mezunu Soner KIRMAN'ın Babası geçirdiği rahatsızlık üzerine vefat etmiştir.

Merhume Allah'tan rahmet,başta meslektaşımız Soner Bey olmak üzere  kederli ailesine sabır dileriz.27/02/2013

Derneğimiz Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Çankaya Toplum Sağlığı Merkezinde görevli Çevre Sağlığı Teknisyeni Safettin Selim'in Annesi Hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Merhumeye Allahtan rahmet ,başta Safettin Bey olmak üzere kederli ailesine sabırlar dileriz. 30.12.2012

Ankara Mamak İlçe Tarım Müdürlüğünde görevli olarak çalışan meslektaşımız Muammer Köle'nin erkek kardeşi Tarık KÖLEnin erken yaşta vefat ettiğini 12.10.2012 15 sularında Hakkın Rahmetine ulaşmış olduğunu bulunmaktayız.Merhuma Allah'tan rahmet, başta meslektaşımız olmak üzere kederli ailesine sabırlar diliyoruz.

Cenaze Cumartesi Günü Öğlen namazına müteakip Ankara Karşıyaka Mezarlığında defnedilecektir.09.10.2012

Sağlık Memurları Derneği Genel Başkanı Sayın Bülent KESKİN'in muhterem annesi yakalandığı hastalık sebebiyle ameliyat olduğu Ankara Sanatoryum Hastanesinde yoğun bakımdan çıkamıyarak 10.06.2011 akşam saatlerinde  vefat etmiştir.Çevre ve Sağlık Derneği olarak Sayın Başkana ve kederli ailesine sabır ve Merhumeye Cenab-ı Hak rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.

Keçiören Çevre Sağlığı Kolejinin İlk Müdürü ERDİL TOKCAN  vefat  ettiğini öğrenmiş bulunmaktayız.Mekanı Cennet Olsun.

Keçiören Çevre Sağlığı Koleji 1974 Mezunu Mehmet ORUÇ  18,05.2011 tarihinde vefat ettiğini öğrenmiş bulunmaktayız.Mekanı Cennet Olsun.

Keçiören Çevre Sağlığı Koleji 1974 Mezunu Seyfettin KORKMAZ  14.06.2011 tarihinde vefat ettiğini öğrenmiş bulunmaktayız.Mekanı Cennet Olsun.

Meslektaşlarımızdan Hacı KOÇ'un annesi tedavi olduğu Yüksek İhtisas Hastanesinde vefat etmiştir.Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine Başsağlığı Dileriz

Meslektaşlarımızdan Avanos Sağlık Ocağında Görevli Faruk UÇAR Hakkın Rahmetine Kavuştu. 1963 Kozaklı doğumlu olan Faruk UÇAR 2 çocuk babasıydı. Merhuma Allah'tan Rahmet, Kederli ailesine Başsağlığı Dileriz.11 Ekim 2011

Meslektaşlarımızdan Diyarbakır Çevre Sağlığı Meslek Lisesi 1986 Mezunu Ayhan Kayaalp'ın Babası Vefat etmiştir.Merhuma Allah'tan Rahmet, Kederli ailesine Başsağlığı Dileriz.

Ankara Sağlık Müdürlüğünde Çevre Sağlığı Teknisyeni Olarak görev yapan Fethi Ayyıldız Cumartesi günü geçirmiş Olduğu Beyin kanaması Sonucu Yattığı Numune Hastanesi Yoğun bakımdan çıkamayarak vefat etmiştir.Allah Rahmet Eylesin. 19 Ekim 2011

Meslekdaşımız 1997 Torbalı mezunu Fatih Yavuz ALTUNTAŞ'ın kardeşi, Van Erciş'te görevli Bilgisayar Öğretmeni Alparslan ALTUNTAŞ depremde hayatını kaybetmiştir. Acılı ailesine Allah'tan sabır diliyoruz, mekanı cennet olsun.26 Ekim 2011

Dernek üyemiz ve Keçiören 1989 mezunu Ahmet Öztürk'ün babası vefat etmiştir.Arkadaşımıza başsağlığı diler kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.Allah(cc) Rahmet eylesin.

06.11.1950 Ordu doğumlu 1990  yılında  Zonguldak Sağlık Müdürlüğümüzde göreve başladı.1993 yılından bu yana Gıda ve Çevre Kontrol Şube Müdürü olarak görev yapmakta idi. Geçirdiği bir rahatsızlık sonucu  yatmakta olduğu hastanede 28.10.2011 Cuma günü hayatını kaybetmiştir.

29.10.2011 Cumartesi  günü doğum yeri olan Ordu İli Gürgentepe İlçesi Tikenlice Köyünde defnedilmiştir.

Değerli Meslektaşımız Alaittin BAŞARAN' na Allah' tan rahmet, kederli ailesi ve tüm Çevre Sağlığı camiasının Başı Sağolsun.

Meslektaşlarımızdan Niğde Merkez Toplum Sağlığı Merkezinde görev yapan 1988 Antalya SML Tamamlama Mezunu Kemal Öztur'un Babası İhsan ÖZTUR 17.12.2011 günü vefat etmiştir.Merhuma Allah'tan Rahmet,Meslektaşımıza ve ailesine sabırlar dileriz.

Meslektaşlarımızdan 1988 Malatya SML Tamamlama Mezunu Malatya Sağlık Müdürlüğü Çevre Sağlığı Şubesinde görevli  Ahmet KARAKUŞ 18.12.20011 tarihinde kalp krizi geçirerek vefat etmiştir.Allah'tan kendisine Rahmet,ailesine sabırlar dileriz.

1988 Edirne Sağlık Meslek Lisesi Mezunu Edirne Keşan Toplum Sağlığı Merkezinde görevli Meslektaşımız Çevre Sağlığı teknisyeni Zeki TUNCER 04 Şubat 2012 tarihinde Ani bir kalp krizi geçirerek Hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Başta Edirne olmak üzere bütün Çevre Sağlığı camiamızın başı Saolsun Allah Rahmet eylesin. Kederli Ailesine ise sabırlar dileriz.

29 Nisan 2012 günü Aksaray Gıda,Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde Çevre Sağlığı teknisyeni olarak görevli Ankara Keçiören Çevre Sağlığı Meslek Lisesi 1995 Mezunu Fatih BAY Aksaray'daki evinin balkonundan düşerek vefat etmiştir.Kederli ailesine Allahtan Sabır diler.Allah Rahmet Eylesin.

1988 Keçiören ÇSML mezunu meslektaşımız Yozgat Halk Sağlığı Müdürlüğünde görevli Latif Karagöz'ün ağabeyi vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve kederli ailesine başsağlığı dileriz.

----------------------------------------------------------------------------------------------------Meslektaşlarımızdan Kozan Toplum Sağlığı Merkezinde görevli Çevre Sağlığı Teknisyeni Ahmet AKGÜMÜŞ vefat etmiştir. Allah Rahmet Eylesin.09.09.2012

Meslektaşlarımızla ilgili her türlü paylaşımı genelmerkez@cesatder.org.tr ye bildirebilirsiniz.

Yorumlar - Yorum Yaz