Nasıl Üye Olunur

Asıl üyelik için;

1-İki asıl suret üyelik formu tanzim edilecek.

2-Mobil aidat sistemi üzerinden veya Derneğimize ait Akbank Yenimahalle/ Ankara  şubesinde bulunan,

Şube Kodu :0015 Hesap Nosu: 0105964 ve

İban Numarası:  TR070004600015888000105964 her ay düzenli olarak 3 TL veya yıllık 36 TL yatırıldığını gösteren  dekont ibraz edilecek.

3-2 (iki) Adet Fotoğraf

Fahri Üyelik İçin;

1-İki asıl suret dernek üyelik formu tanzim edilecek

2-2 (iki) Adet Fotoğraf

Asıl Üye olmak isteyenler, tam ve eksiksiz bir şekilde düzenledikleri üyelik formunu, aidat dekontunu ve 2 adet  fotoğrafı,  Fahri Üye olmak isteyenler  ise, tam ve eksiksiz bir şekilde düzenledikleri  üyelik formunu ve 2 adet fotoğrafı derneğimizin Ziya Gökalp Caddesi 22/25 Kızılay/Ankara adresine iadeli taahhütlü olarak göndermeleri veya elden teslim etmeleri gerekmektedir. Derneğimize bu şekilde  ulaşan üyelik başvurusu bir ay içinde değerlendirilecektir. Başvurunun kabul edilmesi halinde onaylanan üyelik formunun bir sureti ve üyelik kimlik kartı üyeye gönderilecektir.